Gündem

AK PARTİ’DE 8 İLÇENİN ADAYI BELLİ OLDU!

Ak Parti’de 8 İlçenin Adayı Belli Oldu!

17 Ekim 2024
1 gün önce

Kongreler sürecine giren AK Parti’de, genel merkez 8 ilçede aday olacak isimleri işaret etti. Merkezefendi’de Duygu Canbaz ismi öne çıktı.

İlçe kongrelerine Sarayköy ile başlayan Ak Parti’de 8 ilçenin başkan adayları genel merkez tarafından işaret edildi. Sarayköy’de Fatma Demirbakan Kurt, Babadağ’da Fatih Karakurt’un üyelerin desteğini alarak göreve getirilmesinin ardından Merkezefendi ilçesi de dâhil 8 ilçede kongreye tek adayla gidileceği belirtildi.

Gelişmeleri Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör sosyal medya hesabından duyurdu. Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in onayı ile Merkezefendi’de Fatih Durmaz’ın yerine Duygu Canbaz bayrağı devralacak ilçe başkanı olarak açıklandı.

Paylaşımda Acıpayam’da Kadir Hüseyin Okyay, Bozkurt’ta Kezban Gün, Beyağaç’ta Habib Çokal, Güney’de Barış Özbilen, Honaz’da Hayati Işık, Çivril’de Özkan Avcı ve Tavas’ta da Yusuf Otaklı’nın ilçe başkanı adayı olduğu kaydedildi.

Güngör adayların bu şekilde belirlendiğini kaydederek; “Tüm Adaylarımız ilçelerimize Denizlimize ve Ülkemize hayırlı olsun.. Bayrağı devir edecek olan tüm ilçe başkanlarımıza da bugüne kadar yapmış oldukları fedakarlıkları için  teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En İlgi Çeken Haberler