Gündem

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Çavuşoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı

22 Nisan 2025
8 saat önce

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Çavuşoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel gün geleceğimizin teminatı olan siz evlatlarımıza duyulan güvenin en güzel göstergesidir” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, millet bağımsızlığının ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” diyerek milletimize armağan ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümünü ve dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacaklarını söyleyen Başkan Çavuşoğlu, “23 Nisan, sadece bir bayram değil; özgürlük, bağımsızlık ve geleceğe duyulan güvenin simgesidir. Bu özel gün, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ne denli değerli ve önemli olduğunun en büyük göstergesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bu anlamlı günü siz sevgili çocuklara armağan etmesi, sizlere duyduğu sonsuz güvenin bir ifadesidir” diye konuştu.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olarak çocukların Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşıyacağına değinen Başkan Çavuşoğlu, “Ülkemizi bilimde, sanatta, kültürde ve teknolojide hak ettiği yerlere ulaştıracaksınız. Bizler de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, sizlerin daha güzel, daha yaşanabilir bir şehirde büyümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kurucu Meclis üyelerini saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”

En İlgi Çeken Haberler