Gündem

MHP DENİZLİ İL BAŞKANI YILMAZ'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Mhp Denizli İl Başkanı Yılmaz’dan Gaziler Günü Mesajı

19 Eylül 2024
11 saat önce

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz, mesajında 'Her türlü tehdide karşı göğsünü siper eden kahraman gazilerimiz, varlığınız ve fedakarlığınız bize emanet ettiğiniz bu vatanı sonsuza dek koruyacağımıza olan inancımızı güçlendiriyor.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Gazilerimiz, Türk milletinin sarsılmaz iradesinin, vatan ve millet sevgisinin en asil timsalidir. Bu vatan toprağı, tarihin her döneminde gazilerimizin destanlaşan mücadelesiyle korunmuş, onların kahramanlıklarıyla yüceltilmiştir. Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu kutsal topraklarda, Türk milleti olarak bugün özgürce yaşıyorsak, bu, gazilerimizin destansı direnişi sayesindedir. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden her türlü tehdide karşı göğsünü siper eden kahraman gazilerimiz, varlığınız ve fedakarlığınız bize emanet ettiğiniz bu vatanı sonsuza dek koruyacağımıza olan inancımızı güçlendiriyor.

Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Gaziler Günü'nüz kutlu olsun!"

En İlgi Çeken Haberler