Türkiye'nin önemli enerji şirketlerinden biri olan ve Aydın, Muğla ile Denizli illerinde faaliyet gösteren AYDEM, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.Elektrik kesintileri;Acıpayam, Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy, Tavas ve Çal İlçeleri’nde yapılacağı bildirildi.
-Bu kapsamda yarın;07.00– 14.00saatleri arasında Acıpayam İlçesiYeni Mahalle’ninbazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
-11.00 – 13.00saatleri arasında Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi’nin bazı bölümlerinde; 22.00-23.00 saatleri arasında Atalar, Altıntop, Fesleğen, Kuşpınar, Sırakapılar,Karaman, Merkezefendi, Mehmetçik, Akkonak, Göveçlik, Barbaros ve Değirmenönü Mahallesi’nin bazı kısımlarında elektrikler kesilecek.
-06.00–11.00saatleri arasında Pamukkale İlçesi Mehmetçik, Siteler, Kuşpınar, İncilipınar, Fesleğen ve Atalar Mahalle’nin bazı bölgelerinde elektrik olmayacak.
-06.30- 14.00 saatleri arasında Sarayköy İlçesi Kabaağaç Mahallesi’nin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
-07.00-08.00 saatleri arasında Tavas İlçesi’nin Ulukent, Garipköy ve Keçeliler Mahallelerinin bazı bölümlerine elektrik verilmeyecek.
-Son olarak ise 07.00-12.00 saatleri arasında Çal ilçesi Yukarıseyit ve İsmailler Mahallesi’nin bazı kısımlarında elektrikler olmayacak.