Denizli Acıpayam ilçesinde 60 yaşındaki bir erkek evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Akalan Mahallesi’nde 60 yaşındaki bir erkek, evinde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Komşularının 2-3 gündür haber alamaması üzerine yapılan ihbar sonrası ekipler adrese sevk edildi. Ölüm nedeni, inceleme ve otopsi sonucunda netlik kazanacak.
Olay, Akalan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre komşuları, uzun süre kendisinden haber alamadıkları 60 yaşındaki Y.E. için durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine eve giren ekipler, şahsın cansız bedeniyle karşılaştı.
EKİPLER EVE GİRDİ, CANSIZ BEDENLE KARŞILAŞILDI
Adrese sevk edilen sağlık ve güvenlik ekipleri evde inceleme yaptı. Olay yerindeki ilk değerlendirmenin ardından gerekli işlemler için süreç başlatıldı.
İDDİA: PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
İddialara göre, hayatını kaybeden kişinin psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü. Konuyla ilgili resmi tespitlerin, yapılacak incelemelerle netleşeceği belirtildi.
ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ SONRASI NETLEŞECEK
Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme ve otopsi işlemleri yapılacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.