BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ AKŞAMLARI SİNEMA KEYFİ YENİDEN BAŞLIYOR
Gazozlar hazır, perdeler açılıyor
İlki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sinema Günleri 26 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’de Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘Vizontele Tuuba’ filmi gösterimi ile başlıyor. Türk sinemasının başarılı yapımları Denizlililerle ücretsiz buluşurken, rezervasyon ebilet.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından geçtiğimiz yıl ilk kez organize edilen eski yazlık sinema günlerini hatırlatacak programlarda vatandaşlara bu yılda açık havada film izleme keyfi yaşatılacak. Türk sinemasının başarılı yapımları Denizlililerle ücretsiz buluşurken, rezervasyon ebilet.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılacak. Ayrıca film gösterimlerinde vatandaşlara ücretsiz olarak patlamış mısır ve gazoz da ikram edilecek.
Sanat şehri Denizli
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, tüm hemşehrilerini birbirinden keyifli filmlerin gösterime sunulacağı Açıkhava Sinema günlerine davet etti. Başkan Çavuşoğlu, "Şehrimizde sanatın ve kültürün her dalına dokunmaya devam ediyoruz. Yaz akşamlarını eski yazlık sinema tadında, birlikte gülüp birlikte duygulanacağımız güzel anılarla süslemek istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi aileleriyle birlikte bu güzel etkinliğe bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Açıkhava Sinema Günleri
26Temmuz 2025 Cumartesi
21:00
Vizontele Tuuba
30 Temmuz 2025 Çarşamba
Dedemin İnsanları
2 Ağustos 2025 Cumartesi
Organize İşler
6 Ağustos 2025 Çarşamba
Unutursam Fısılda
9 Ağustos 2025 Cumartesi
Hedefim Sensin
16 Ağustos 2025 Cumartesi
İstanbul Kırmızısı
23 Ağustos 2025 Cumartesi
Arabesk
27 Ağustos 2025 Çarşamba
Beynelmilel
6 Eylül 2025 Cumartesi
Issız Adam
13 Eylül 2025 Cumartesi
Cem Karaca'nın Gözyaşları
27 Eylül 2025 Cumartesi
Kral Şakir Oyun Zamanı